Edzéseink nagyban hasonlítanak más stílusú harcművészet foglalkozásaihoz.

Fontosnak tartjuk az alapok pontos elsajátítását, és a kidolgozott edzésmenetet, amely a fennmaradt forrásanyagokra, és több mint 10 év gyakorlati tapasztalatára támaszkodik.

 

Az oktatás az általunk írt tankönyv alapján zajlik, melyet a hosszú évek tapasztalatai alapján foglaltunk össze, hogy a tanulóink egy egységes rendszerben szintekre bontva fejlődhessenek.

Edzéseink

Tanulóink bizonyos időközönként vizsgák keretei között számot adhatnak tudásukról. A folyamatos fejlődési lehetőséget a 8 fokozatot elkülönítő vizsga rendszerünk teszi lehetővé, ami a kezdők számára körübelül 6-8 évre elegendő tananyagot jelent.  

 

Négy fő Szintett különítünk el a 8 fokozaton bellül, kezdő, középhaladó, haladó és mester. Mindegyik szint oktatása külön edző segítségével történik, ezzel is elősegítve a külömbőző szinteken felmerülő akadályok leküzdését és ezáltal szinte egy egyénre szabott oktatást téve lehetővé.

Az oktatás szinttől függő gyakorló eszközökkel történik, fa illetve fém szablyákkal. 

 

Minden évben megrendezésre kerül nyári edzőtáborunk, ahol a tanulók intenzív oktatásban részesülnek, valamint részt vehetnek a háziversenyünkön és egy igazi rönkvár ostromában is.

 

Reméljük a honlapon, vagy edzésünkön megtalálod azt, amit keresel és hamarosan a csapatban is üdvözölhetünk!

Az egyesület alapítva, 2010-ben

  • Google Classic
  • Facebook Classic
  • YouTube Classic
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now